Jenta med den spinkle kroppen og den alt for tunge baggen

1

 

erol-ahmed-48243

Jenta med den spinkle kroppen og den alt for store baggen. Hun smiler ikke. Hun går verdensvant inn til skranken. Som en kontrast til kroppsspråket, ser hun ned i gulvet. Blikket går usikkert over medpassasjerene. Alle ser den usikre jenta bak foundation-skjoldet. Hun smiler ikke. Ingen smiler tilbake.
Hun går med bestemte skritt ned gaten. De hvite Convercene er skitne. Tydelig slitt, men nye nok til å oppnå status. Den alt for store baggen presser den alt for spinkle jenta ned. IPhonen ligger trygt i hånda. Hun står stille. Stirrer meningsløst på skjermen. Scroller hvileløst opp og ned. Alt for å unngå oppmerksomhet? Den harde sminken rører seg ikke. Foundationmaska er forsteinet.

Kort-sokker i kalde sko. Vinter i Norge. Canada Goose-jakka trekkes godt nedover og hun pakker seg inn i en cocoon av det lange skjerfet. Alpakka-skjerf. Den alt for spinkle kroppen med den alt for store baggen gjør seg mindre. Vacuumpakker seg selv. Hullete jeans på en kropp uten isolasjon.
Det plinger i hånda hennes. IPhonen vibrerer. Foundationmaska slår sprekker. Et ubevisst smil bryter gjennom. Øynene glitrer – et millisekund – før et nytt lag concealer dekker sprekkene og maska er hel.

En alt for spinkel kropp bærer en alt for tung bag. Hun bærer den selv. Alle ser. Ingen smiler. Ingen hjelper. Et lite pling er alt som skal til. Baggen er for tung for den spinkle jenta. Foundation er kun dekk-stift.

redd-angelo-14423

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Blogglistenhits